Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αναφορικά με την υπόθεση του Κάρλες Πέρεθ καθώς αύριο ο Ισπανός εξτρέμ θα επιστρέψει στο Δασυγένειο με ατομικό πρόγραμμα.
Ο 27χρονος εξτρέμ, που είχε την ατυχία να τραυματιστεί από δάγκωμα σκύλου την περασμένη Τρίτη, φαίνεται πως αφήνει πίσω του τη δυσάρεστη περιπέτεια. Ο τραυματισμός του σήμανε συναγερμό στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, καθώς τον άφησε εκτός από τη ρεβάνς με την Αράζ, αλλά πλέον τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.
Ο Πέρεθ πήρε εξιτήριο την περασμένη Πέμπτη και από αύριο αναμένεται να κάνει μια πρώτη δοκιμή με ελαφρύ τρέξιμο, ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς του. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα ενσωματωθεί άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και θα μπει ξανά στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
