Τσέφεριν: «Ίδιες προτάσεις για Εμπαπέ από Ρεάλ, Παρί – Δεν θα μας πει η Ρεάλ τι θα κάνουμε»

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και αυτή τη φορά η αφορμή για τη νέα διαμάχη είναι τα όσα έχουν ειπωθεί από πλευράς La Liga κατόπιν σχετικής διαμαρτυρίας των Μαδριλένων, μετά την απόφαση του Εμπαπέ να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο πλαίσιο αυτό, η UEFA μέσω του προέδρου της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία δεν θα δέχεται υποδείξεις για το τι θα κάνει.

«Οι κανονισμοί του Financial Fair Play είναι πολύ αυστηροί. Όποιος σέβεται τους κανόνες μας είναι ευπρόσδεκτος στις διοργανώσεις μας. Όποιος δεν τους σέβεται δεν είναι.

Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε κανένας άλλος θα πει στην UEFA τι θα κάνει. Είναι αγανακτισμένοι από τη μία οπτική γωνία, αλλά από όσο ξέρω, η πρότασή τους ήταν παρόμοια με αυτή της Παρί.

Έχω πει πολλές φορές και θα το πω ξανά. Πείτε μου ένα επιχείρημα γιατί δεν πρέπει να είναι ιδιοκτήτες μιας ομάδας…», είπε ο Σλοβένος αναφερόμενος σε ομάδες που διοικούνται από ολόκληρα κράτη και συμπλήρωσε:

«Αν λέτε ότι οι σύλλογοι ανήκουν στους οπαδούς, δεν νομίζετε ότι οι άλλοι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ιδιοκτήτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάποιους από τη Μέση Ανατολή, έχουν ιδιοκτήτες από την Αγγλία. Άρα, είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και πραγματικά έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγορίες χωρίς συγκεκριμένους λόγους. Θέλω να μάθω ποιος παραβίασε τους κανόνες και τότε θα τιμωρηθεί».

To Top