Τότι: «Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο»

Ο Φραντζέσκο Τότι βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Che Tempo Che Fa» του Φάμπιο Φάτζιο, που μεταδόθηκε στο κανάλι NOVE, συζητώντας μεταξύ άλλων για το ταξίδι που έκανε στην Μόσχα και σήκωσε αντιδράσεις.
Ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην απονομή του Διεθνούς Βραβείου RB, στην σχετική εκδήλωση που έγινε στην Μόσχα στις 8 Απριλίου και διοργανώθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς ιστότοπους της Ρωσίας.

Ο θρύλος της Ρόμα επανέλαβε την θέση του σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι στην Μόσχα, επιλογή για την οποία δέχθηκε έντονη κριτική, δεδομένης της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία: «Πήγα επειδή με κάλεσαν. Ήταν μια αθλητική εκδήλωση και πήγα. Τι κακό υπάρχει σε αυτό; Γιατί όχι; Πήγα και αλλού, όχι μόνο εκεί. Μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο. Το πάθος δεν ξεθωριάζει ποτέ», πρόσθεσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τώρα ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθώ να παίζω ποδόσφαιρο 5×5. Βοηθάω την γυναίκα μου στο σπίτι, κάνω τα ψώνια και μαζεύω τα πράγματα όταν γυρίζω σπίτι. Με λίγα λόγια, είτε ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, είτε κάνω τα ψώνια, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι».

To Top