Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου 158, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του Θόδωρου Βάιου και του Αναστάσιου Απιδόπουλου, βρέθηκε το τυχερό δελτίο της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ.
Ένα απλό δελτίο των 20 ευρώ στάθηκε ικανό να αλλάξει μια ολόκληρη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Ο τυχερός παίκτης του Τζόκερ είδε τα νούμερα να «κουμπώνουν» με απόλυτη ακρίβεια και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε εκατομμυριούχος, κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά η τύχη του δεν σταμάτησε εκεί.
Ο υπερτυχερός δεν κέρδισε μόνο το μεγάλο έπαθλο, αλλά και 19 πεντάρια από τα 20 που είχε συμπληρώσει στο δελτίο του, όπως μάς ανέφερε το πρακτορείο. προσθέτοντας επιπλέον 1,9 εκατομμύρια ευρώ στα κέρδη του. Με άλλα λόγο ο υπερτυχερός τίναξε την μπάνκα στον αέρα κερδίζοντας 7,6 εκατ. ευρώ!
Ο υπερτυχερός ήταν ο μοναδικός που βρήκε το πολυπόθητο 5+1 της κλήρωσης της Πέμπτης, βάζοντας τέλος στη σειρά των τζακπότ από τις προηγούμενες εβδομάδες. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει επικοινωνήσει με το πρακτορείο, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη περιέργεια στη περιοχή.
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Εύχομαι ο νικητής να απολαύσει το ποσό και να του φέρει καλή τύχη. Ελπίζουμε να είναι κάποιος από τη γειτονιά. Είναι μια σημαντική στιγμή για το κατάστημά μας”, ανέφερε o εκ των ιδιοκτητών Θόδωρος Βάιος.
Η γειτονιά ήδη ψάχνει να βρει ποιος είναι ο κάτοχος του δελτίου, με τους κατοίκους να μιλούν για «ένα θαύμα της τύχης» που ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά.
Σε ανακοίνωση του ο ΟΠΑΠ αναφέρει πώς η συγκεκριμένη νίκη είναι και η μεγαλύτερη του 2025 στο Τζόκερ.
