ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν ο Σάντι Μίνα πλήγωνε τον Μέσσι (video)

Ο Σάντι Μίνα είναι ο εκλεκτός του Άρη για παρτενέρ του Αντρέ Γκρέι στην επίθεση των κιτρινόμαυρων.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συνολικά στη La Liga έχει 268 συμμετοχές και 63 γκολ. Πολλά από αυτά τα γκολ τα έχει σκοράρει εναντίον της Μπαρτσελόνα, είτε με τη φανέλα της Βαλένθια, είτε με αυτή της Θέλτα και μάλιστα θα έχουν να τα θυμούνται ο Λιονέλ Μέσσι και η παρέα του.

Το 2016 η ομάδα της Καταλονίας λίγο έλειψε να χάσει το πρωτάθλημα εξαιτίας… του Σάντι Μίνα. Τότε ο νεαρός στράικερ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «νυχτερίδων» και πέτυχε το δεύτερο γκολ, στο τελικό 2-1 υπέρ της Βαλένθια. Τη χρονιά εκείνη, η Μπαρτσελόνα έφτασε να κυνηγάει το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, το οποίο τελικώς κατέκτησε αφήνοντας μόλις ένα βαθμό πίσω τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Η δεύτερη φορά που ο Σάντι Μίνα πλήγωσε την Μπαρτσελόνα ήταν και η… φαρμακερή για τον Λιονέλ Μέσσι.

Στις 16/5/2021 ήταν η τελευταία φορά που ο Μέσσι θα αγωνιζόταν στο Καμπ Νου φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του Μπάρτσα. Ήθελε να αποχαιρετήσει τους Μπλαουγκράνα με νίκη και γκολ, όμως ο Σάντι Μίνα είχε άλλα σχέδια.

Φορώντας τη φανέλα της Θέλτα, πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 1-2 και επισκίασε έτσι την τελευταία παράσταση του Μέσσι.

To Top