2+1 μεταγραφές το ιδανικό, θα παλέψει και με… καμία!

Ο Μάκης Κατσαβάκης στον απολογισμό που έκανε επί ιταλικού εδάφους έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και σκιαγράφησε πολλά σε θέματα αγωνιστικής και μεταγραφικής φιλοσοφίας.

Κάνοντας μια δεύτερη ανάγνωση των όσων είπε ο έμπειρος τεχνικός και σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι είναι δεδομένο ότι ο Κατσαβάκης θεωρεί ως το ιδανικό, με βάση τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν να γίνουν τρεις μεταγραφές.

Ή πιο σωστά… 2+1 μεταγραφές. Όπως είπε και έχοντας ως δεδομένη την απόκτηση του Ρουμπέν Πουλίδο: «Περιμένουμε τις άλλες δύο μεταγραφές και ενδεχομένως έναν ακόμα κάτω από 24 ετών στο χώρο της επίθεσης, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι από τη στιγμή που ο Άρης δικαιούται άλλες δυο μεταγραφές ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας.  Ένας αμυντικός χαφ και ένας επιθετικός. Παράλληλα, θα γίνουν προσπάθειες και για έναν «24αρη» επιθετικό. Αυτές θα είναι λογικά οι κινήσεις στην καλύτερη περίπτωση και όπως φαίνεται είναι ανεξάρτητες από την περίπτωση του Άγγελου Σικαλιά, τον οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα ο 59χρονος προπονητής.

Από κει και πέρα, ο Κατσαβάκης ξεκαθάρισε ότι έχει άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, ενώ ήταν αφοπλιστικός τονίζοντας ότι ακόμη και αν δεν γίνουν μεταγραφές, αυτός θα δουλέψει με το υλικό που έχει στα χέρια του.

Η δήλωση είναι χαρακτηριστικά ως εξής: «Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει καλή διάθεση από τους ανθρώπους που ηγούνται αυτή τη στιγμή την ομάδα. Δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια τους, αλλά γιατί το πιστεύω πραγματικά. Ότι μου πουν θα γίνει. Αν μου πουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πάνω από 24 ετών, θα κοιτάξω να δω τι υπάρχει στην αγορά σε αυτή την ηλικία. Θα πατήσουμε σ’ αυτά που έχουμε».

Δήλωση διπλής σημασίας. Από την μια αποσυμπιέζει την κατάσταση στη διοίκηση, στέλνοντας το μήνυμα ότι ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψει με αυτούς που έχει, ενώ από την άλλη «απευθύνεται έμμεσα» στους παίκτες του, δείχνοντας ότι τους πιστεύει και τους υπολογίζει.

To Top