28μελής αποστολή στους αγώνες στίβου του Πολύγυρου

Μεθαύριο, Σάββατο, ο Πολύγυρος θα φιλοξενήσει τη δεύτερη φάση των αγώνων Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Ο Άρης δε θα μπορούσε να είναι απών από μία τέτοια διοργάνωση και με μία αποστολή 28 ατόμων (16 αγόρια και 12 κορίτσια), ηλικίας 11 – 13 ετών, θα κληθεί να υπερασπιστεί τις επιτυχημένες εμφανίσεις της πρώτης φάσης των αγώνων.

Ο έφορος του τμήματος στίβου του Άρη, Ηλίας Κωνσταντινίδης, μίλησε στο PRESSARIS για τους επερχόμενους αγώνες: “Ευελπιστούμε ότι θα πάμε πολύ καλά. Οι πολλές διακρίσεις των αθλητών μας στην πρώτη φάση των αγώνων μας δημιουργούν την πεποίθηση ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια το Σάββατο. Στοχεύουμε στις πρώτες δύο θέσεις της κατάταξης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής του στίβου και αφορούν παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Καυτανζόγλειο αλλά και στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους Ηλία Κωνσταντινίδη (τηλ. 6942 464183), Μαριάννα Βελή (τηλ. 6937 026208) και Ειρήνη Γιατράκη (τηλ. 6978 666972).

To Top