500 (περίπου) εισιτήρια στο Παλέ, κέρδος… 120 ευρώ!

Κάτι παραπάνω από 500 εισιτήρια κόπηκαν χθες στο Αλεξάνδρειο! Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, η ομάδα που οι ίδιοι οι φίλαθλοι και οπαδοί του Άρη λένε, γράφουν, νιώθουν ότι τους αρέσει να την βλέπουν, γιατί βλέπουν στους παίκτες αυτά που θέλουν να βλέπουν από κάθε παίκτη που φοράει αυτή τη φανέλα, έκοψε μόλις και μετά βίας πάνω από 500 εισιτήρια. Η ΚΑΕ έβγαλε κέρδος… το αστρονομικό ποσό των 120 ευρώ!

Στο γήπεδο και χθες υπήρχε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, ειδικά όταν… έμεινε στην άκρη η πίκρα για το ποδόσφαιρο. Φρόντισε το… Μαρούσι και ιδίως ο Άρης με τη μέτρια εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, να “ξυπνήσει” την κερκίδα. Το πέταλο και εν συνεχεία όλο το γήπεδο έδωσε παλμό, φώναξε για την ομάδα.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που πάνε στο γήπεδο. Το πρόβλημα είναι αυτοί που δεν πάνε στο γήπεδο. Το πρόβλημα είναι αυτοί που πήγαν στο Αλεξάνδρειο, είδαν το Άρης – Κέρκυρα στο καφέ του Παλέ και επειδή έχασε το ποδόσφαιρο, έφυγαν από το γήπεδο! Κι όμως έγινε κι αυτό!

Η ΚΑΕ από το σημερινό παιχνίδι είχε έσοδα 120 ευρώ. Κανείς δεν θα πει αν ο κόσμος έχει ή όχι ευθύνη για τα διοικητικά προβλήματα της ΚΑΕ. Φυσικά και δεν έχει, φυσικά και άλλοι ευθύνονται για ότι υπάρχει οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία από το άδειο Παλέ… Τελείως διαφορετική.

To Top