K20, όπως λέμε… Εργοτέλης

Το σημερινό οικογενειακό διπλό του Άρη με την ομάδα Κ20, αποτελεί μια καλή πρόβα για τον Σάκη Τσιώλη να δοκιμάσει κάποιες αλλαγές ενόψει της αγωνιστικής ανάκαμψης και της επιστροφής στη δράση με τον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός του Άρη έχοντας το χρόνο «μαζί» του, περίπου δύο εβδομάδες, εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής, δουλεύει, έχοντας πάρει τις αποφάσεις του για το αγωνιστικό τμήμα.
Ήδη, όπως όλα δείχνουν θα κάνει αλλαγές σημαντικές για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους. Με την προσθήκη των Ουμπίντες, Ακόστα και Σανκαρέ, άλλωστε έχει την ευχέρεια να… ανακατέψει την τράπουλα, να κάνει διαφοροποιήσεις, προσβλέποντας σε ποιότητα και ισχύ.
Μια πρώτη αλλαγή είναι να μην ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Νέτο και ήδη δοκιμάζει στη δεξιά πλευρά της άμυνας τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό.

Ακόμη, στις σκέψεις του Σάκη Τσιώλη είναι η επιστροφή στην ενδεκάδα του Σάκη Πρίττα, όπως και η χρησιμοποίηση των Γιούριτσα Βράνιες και Νάτσο Γκαρσία, προκειμένου να θωρακίσει το κέντρο και να προσδώσει δύναμη και εμπειρία στην ομάδα.

Αυτές κι άλλες πολλές σκέψεις θα μεταφερθούν από το μυαλό και το χαρτί στο… χορτάρι με μοναδικό στόχο να παρουσιαστεί ο Άρης στη μάχη της… Κρήτης βελτιωμένος προς το καλύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι το οικογενειακό διπλό θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης κεκλεισμένων των θυρών, κατόπιν επιθυμίας του προπονητή των κίτρινων. 

To Top