Ιδιοκτήτης Καβάλας: «Πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

Στην εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό (2-0), αλλά και στο προσεχές εντός έδρας ματς της Καβάλας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας αναφέρθηκε με δήλωση του ο ιδιοκτήτης των «αργοναυτών» Άλεξ Χαντιτάγκι.

Με 3-0 ηττήθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής από τον Πανσερραϊκό η Καβάλα, σε αγώνα για την 32η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Betsson Super League 2.

Ο ιδιοκτήτης των «αργοναυτών» Άλεξ Χαντιτάγκι σε προσωπική δήλωση που εξέδωσε εξέφρασε την πίστη του, πως η ομάδας της Καβάλας παρά την ήττα της στο συγκεκριμένο ματς θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, ενώ παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» να δώσει το παρών στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη» την Μεγάλη Τετάρτη (20/4)

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πολλές από τις επιτυχίες της ζωής και της επιχείρησής μου έχουν έρθει όταν άλλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο ή θα έπρεπε να παραιτηθώ και να κάνω κάτι διαφορετικό

Πείτε με ότι έχω παραισθήσεις ή πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στο πεπρωμένο, πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και γιατί κάνουμε κάποιο ταξίδι ή γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα. Πιστεύω ότι οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, και αυτοί που τα παρατάνε ποτέ δεν κερδίζουν!

Όταν χανόμαστε περισσότερο βρίσκουμε μερικές φορές τους πιο αληθινούς φίλους και θαυμαστές μας. Οπότε για τα επόμενα 3 παιχνίδια γίνε φίλος, υποστηρικτής μας και ίσως καταφέρουμε το αδύνατο.

«Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Ξέρω ότι μπορούμε. ”

Αυτή την Τετάρτη ας έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο, ας μιλήσουμε για την Ελλάδα και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το όνειρό μας»!

 

To Top