Ασία καλεί Νέτο!

Ο Ντάρσι Νέτο μπορεί να ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ του Άρη, όμως δεν αποκλείεται φέτος να αλλάξει γειτονιά… Ή καλύτερα να αλλάξει ακόμη και… ήπειρο!

Ο Βραζιλιάνος περνάει φέτος μια παρατεταμένη αγωνιστική κρίση. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων για την απόκτηση του έχουν εκδηλώσει  ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα ομάδες από την Ασιατική ήπειρο!

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν στα χέρια των ιθυνόντων του Άρη έχουν φτάσει προτάσεις από Κίνα, Ιαπωνία αλλά και μια ακόμη χώρα, που ζητούν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο, ο Αντόνιο Καλθάδο, ο Ισπανός μάνατζερ με έδρα την Αμερική, προχωράει τις διαδικασίες. Άλλωστε μόλις πριν λίγο καιρό είχε βρει για τον Άρη την πρόταση της Ουκρανικής Τσερνομόρετς για τον Χρήστο Βανγκέλι ο οποίος τελικά μεταγράφηκε εκεί με τον Άρη να εισπράττει 220.000 ευρώ (καθαρά), όπως σημειώνεται στα δημοσιεύματα, και με τον διεθνή αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,1 εκ. ευρώ για τρία χρόνια!

Για το αν θα προχωρήσει ή όχι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νέτο σε ομάδα της Ασίας όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα

To Top