H Eυρωλίγκα για τη μεταγραφή Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα και το ξεκίνημα του από τον Άρη

Με αποθεωτικά σχόλια δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα τη μεταγραφή του Κώστα Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό στην Μπαρτσελόνα.

Το σχετικό θέμα, που έπαιζε βασικό στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, το απόγευμα του Σαββάτου (20/7), χαρακτηρίζει τον Παπανικολάου «σαν έναν από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη», στη συνέχεια κάνει ειδική αναφορά στις επιδόσεις τους με τον Ολυμπιακό.

«Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους νεαρούς παίκτες στο παγκόσμιο μπάσκετ έχει νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα, αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το Σάββατο ότι απέκτησε τον δύο φορές πρωταθλητή στην ήπειρο, Κώστα Παπανικολάου, για τέσσερα χρόνια, με τις ιατρικές εξετάσεις να αναμένονται.

Ο Παπανικολάου ήταν ο βασικός σμολ φόργουορντ για τον δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητή στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακό και ψηφίστηκε ως το ανερχόμενο αστέρι της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

 

«Ο Παπανικολάου που τρέχει επίμονα το παρκέ και έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς παντού με τα τελειώματα στους αιφνιδιασμούς και τα μπλοκ, πρόσθεσε μια νέα διάσταση, καθώς ήταν ο πρώτος σε ποσοστό στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα πέρσι με 52.1%, ενώ ήταν και ο πρώτος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού με 4.4 ανά ματς.

Ο Παπανικολάου ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης, έκανε ντεμπούτο την περίοδο 2008-09, την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, Εχει επίσης κερδίσει δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια με την εθνική ομάδα εφήβων σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα».

To Top