Καφρίλα! Ξύλο και μέσα στο γήπεδο που σημαίνει αφαίρεση βαθμών! Σαράκης και ΕΠΟ τα… βλέπουν;

Καφρίλα! Ξύλο και μέσα στο γήπεδο που σημαίνει αφαίρεση βαθμών! Σαράκης και ΕΠΟ τα… βλέπουν;

Με μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο τελικός… Αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από τα δακρυγόνα που χρησιμοποίησε η αστυνομία στα επεισόδια που υπήρξαν πριν τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Μόλις οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν στη σέντρα του γηπέδου για την έναρξη του ματς, ο ρέφερι Λαόθ αντί για την έναρξή του έδωσε σε όλους εντολή να αποσυρθούν στα αποδυτήρια μέχρι να «καθαρίσει» ο αέρας.

Την ίδια στιγμή ο τηλεοπτικός φακός έδειχνε φιλάθλους στις εξέδρες, μεταξύ άλλων και μικρά παιδιά, να κλαίνε.

Νωρίτερα, ενώ φαινόταν να ηρεμεί κάπως η κατάσταση μετά την προσπάθεια… εκατέρωθεν, να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και συναντηθούν για ξύλο στη νεκρή ζώνη, περίπου 15 οπαδοί του Παναθηναϊκού, και άλλοι τόσοι του ΠΑΟΚ, μπήκαν ξαφνικά στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, συγκρούστηκαν σφοδρά, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα, προλαβαίνοντας τα χειρότερα! Για μερικά λεπτά, ωστόσο, έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ των οπαδών, πριν διαλυθούν με την επέμβαση των ΜΑΤ!

Όλα αυτά έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει τιμωρία με αφαίρεση βαθμών! Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη στάση της ΕΠΟ και του… Σαράκη καλή του ώρα.

To Top