ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοιχτά για τον Εντιαγέ

Το μέλλον του Μπαντού Εντιαγέ στον Άρη δεν έχει ξεκαθαρίσει και είναι μια από τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν την κιτρινόμαυρα ομάδα.

Είναι γεγονός ότι η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον έμπειρο μέσο του Άρη, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μια και υπέστη θλάση β’ βαθμού.

Με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο της σεζόν, η οποία πέρασε από χίλια κύματα, με τον Εντιαγέ να “χτίσει” ένα εξαιρετικό αγωνιστικό προφίλ περίπου στα μισά του δρόμου, ενώ τελευταία να έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη την κανονική περίοδο έλειψε μόλις σ’ ένα ματς με τον Αστέρα λόγω καρτών.

Συνολικά με τον Άρη έπαιξε σε 35 αγώνες, πετυχαίνοντας 4 γκολ και έχοντας 4 ασίστ σε 2.262 λεπτά. Από αυτά τα 35 παιχνίδια, στα 15 αγωνίστηκε ως επιθετικός μέσος, άλλα 11 ως μέσος, ενώ έπαιξε και 1 παιχνίδι ως δεξιός επιθετικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια επιλογή του Μπούργος που δεν λειτούργησε.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να κληθεί να συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη και φυσικά με τον Χερμάν Μπούργος, τη στιγμή που το μέλλον του στους κιτρινόμαυρους είναι αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερα ρευστό, το οποίο θα απασχολήσει τον Άρη με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και φυσικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση CAS-Ντουρμισάι.

Δείτε εδώ τους αριθμούς του Εντιαγέ στον Άρη:

To Top