ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάπε Σέικ Ντιόπ: Η 4η και… φαρμακερή στον Άρη, με κίνητρο να ξανασυστηθεί ποδοσφαιρικά

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ έχει υπογράψει για τρία χρόνια στον Άρη κι αναμένεται, ίσως και σήμερα, να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα και να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Ο Ντιόπ επέστρεψε στην Λιόν προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, ώστε να μπορέσει να έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει στην 4η ομάδα της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί σε άλλους τρεις συλλόγους: Λιόν, Θέλτα, Ντιζόν.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί επίσης στη δεύτερη και στην πρώτη ομάδα της Θέλτα, στη δεύτερη ομάδα της Λιόν, αλλά και στις Θέλτα και Ντιζόν, με τη μορφή δανεισμού από τους «λιονέ». Είναι, επίσης, διεθνής τρεις φορές με την εθνική ομάδας της Σενεγάλης.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν (η οποία είχε δώσει 10.000.000 ευρώ το 2017 για να τον αποκτήσει από τη Θέλτα), είχε απασχολήσει έντονα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ήταν ένα μεταγραφικό φλερτ που ξεκίνησε τον Ιανουάριο, πέρασε από χίλια κύματα και τελικά είχε χάπι εντ.

Μπορεί να καλύψει είτε τη θέση «6» είτε τη θέση «8» και μέσα από τον Άρη θέλει να ξανασυστηθεί ποδοσφαιρικά, φωνάζοντας δυναμικά παρών, καλύπτοντας μια νευραλγική… αποστολή στον χώρο του κέντρου.

Άλλωστε, ο Σενεγαλέζος έχει το κίνητρο και το νεαρό της ηλικίας, στοιχεία στα οποία πόνταραν οι κιτρινόμαυροι ολοκληρώνοντας την μεταγραφική τους προσπάθεια με επιτυχία.

 

To Top