Αθανασιάδης: “Η επιβράβευση ήταν του Άρη”

Η εκλογή του Θανάση Αθανασιάδη ως εκπροσώπου της Σούπερ λίγκα στην ΕΠΟ, έχοντας συγκεντρώσει την ψήφο εμπιστοσύνης δώδεκα ΠΑΕ, προκάλεσε όπως ήταν φυσικό, ικανοποίηση στις τάξεις του Άρη. Για την εκλογή του αυτή μίλησε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας κατά την επιστροφή του από το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πέτυχε μια ηθική, αλλά και ουσιαστική διάκριση, σε μια περίοδο, όπου οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουν (ή τουλάχιστον το προσπαθούν) να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να ξεκολλήσουν από τον… βούρκο των καταγγελιών και των αποκαλύψεων για τα “στημένα” παιχνίδια.

Ο κ. Αθανασιάδης μίλησε για την εκλογή του το απόγευμα της Δευτέρας, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Μίλησε και για την υπόθεση των Σανκαρέ και Ούμπιντες… Τον πρόεδρο του Άρη πλησίασαν δημοσιογράφοι που είχαν επιστρέψει, ήδη, από την Λιθουανία προκειμένου να καλύψουν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Η ερώτηση που του έθεσαν ήταν εύλογη και άμεση για το πώς σχολιάζει την εκλογή του στην ΕΠΟ, ως εκπροσώπου της Σούπερ λίγκας και μάλιστα με τη σχεδόν καθολική στήριξη των ομάδων. Ο πρόεδρος των κίτρινων σχολίασε σχετικά: “Πρόκειται για ένα σημαντικό αξίωμα, όχι μόνο για μένα προσωπικά, αλλά για τον Άρη ως σύλλογο. Είναι ουσιαστικά και μια επιβράβευση για τον σύλλογό μας, ο οποίος έμεινε έξω από τα σκάνδαλα των τελευταίων μηνών…” είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας με έμφαση: “Το ζητούμενο είναι να συγχρονιστούμε με όλους τους υπόλοιπους και να δουλέψουμε για το καλό του ποδοσφαίρου”.

Ο κ. Αθανασιάδης ρωτήθηκε τι περισσότερο μπορεί να προσφέρει στον Άρη μια τέτοια εκλογή. Η απάντησή του: “Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια, τα όποια είναι εύκολα και καλά. Σημασία έχει να μπαίνει η… μπάλα στα δίχτυα”.

Τέλος, όταν του ζητήθηκε μια ενημέρωση για τις υποθέσεις των Σανκαρέ και Ούμπιντες υπογράμμισε με νόημα: “Είμαστε σε καλό δρόμο και προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε…”.

To Top