ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Οι Αγρινιώτες πέρασαν από το Γεντί Κουλέ με Καρέλη και Κολοβό

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14′, ισοφάρισε ο Μπαλογιάννης στο 42′ και ο Κολοβός στο 76′ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο Παναιτωλικός πήρε την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για να φτάσουν στους επτά πόντους, ενώ στους τρεις έμειναν οι Κρητικοί. Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14′ για να ισοφαρίσει ο Μπαλογιάννης στο 42′.

Τον νικητήριο γκολ για τους Αγρινιώτες πέτυχε ο Δημήτρης Κολοβός στο 76ο λεπτό. Ο παίκτης του Παναιτωλικού έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ εκτός περιοχής και την έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα.
ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης (57′ Γιοχού), Βούρος, Διαμαντή, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης (69′ Καμάου), Τοράρινσον (78′ Αποστολάκης), Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης (78′ Θεοδωσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78′ Μάρτενσον), Ντίας (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Σενγκέλια (69′ Νταγκό), Μόρσεϊ (68′ Κολοβός), Καρέλης (78′ Σίλβα)

To Top