Τσέλσι: Συμφώνησε με τη Σαχτάρ για τον Μούντρικ

Η Τσέλσι και η Σαχτάρ Ντόνετσκ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μικαΐλο Μούντρικ αντί 100 εκατομμυρίων ευρώ και ο Ουκρανός εξτρέμ θα ταξιδέψει άμεσα στο Λονδίνο για να περάσει ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του σε επταετές συμβόλαιο με τους Μπλε!

Η «κλοπή» ολοκληρώθηκε! Η Τσέλσι έκανε το κόλπο γκρόσο και «άρπαξε» τον Μικαΐλο Μούντρικ από την… αγκαλιά της Άρσεναλ, καθώς κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη μεταγραφή του Ουκρανού εξτρέμ αντί 70 συν 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 22χρονος θα μεταβεί τις αμέσως επόμενες ώρες από την Τουρκία στο Λονδίνο για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει επταετές συμβόλαιο με τους Μπλε.

Ο Μούντρικ τις προηγούμενες ημέρες είχε εκφράσει μέσω Social Media την προτίμηση του να πάει στην ομάδα του Μικέλ Αρτέρα, η οποία προπορεύεται στην Premier League αλλά εν τέλει καταλήγει στην μεγάλη της αντίπαλο σε ένα μεταγραφικό «θρίλερ» που θυμίζει την μεταγραφή του Κόντι Γκάκπο στην Λίβερπουλ. Η τρίτη και τελευταία πρόταση των Κανονιέρηδων στους Ουκρανούς ήταν ύψους 95 εκατομμυρίων ευρών (60+35).

Στο πρώτο μισό της σεζόν ο Μούντρικ μέτρησε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαχτάρ με απολογισμό δέκα γκολ και οκτώ ασίστ.

To Top