ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντιπρόεδρος Ολίμπια: “Ο Ροντρίγκες πρέπει να κάνει προσπάθεια και να δείξει την ποιότητα του στον Άρη”

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ονδούρας, ο Έντουιν Ροντρίγκες έχει δείξει τάσεις επιστροφής στην πατρίδα του, επειδή δεν παίζει στον Άρη.

Σε επαφές που είχε με ανθρώπους της Ολίμπια, τον προέτρεψαν να ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει με τους Κιτρινόμαυρους.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ολίμπια, Οσμάν Μαντρίντ σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ονδούρας.

«Ο Έντουιν δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκεί, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο, γι’ αυτό πρέπει να κάνει προσπάθεια να προετοιμαστεί καλά και να δείξει την ποιότητά του», είπε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να τελειώσει το συμβόλαιό του και ότι παρά το πόσο δύσκολη ήταν η προσαρμογή του, δεν αμφιβάλλουν για την ικανότητά του.

«Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς όταν πας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο όσο το ευρωπαϊκό, σου κοστίζει λίγο, αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ικανότητα που έχει, ελπίζουμε να συνεχίσει και να ολοκληρώσεις το συμβόλαιό σου», σχολίασε.

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει ο Ροντρίγκες στην Ολίμπια ήταν απόλυτος: «Όχι, όχι, όχι, έχει συμβόλαιο σε ισχύ, κάποιος έβγαλε πληροφορίες ότι ο Έντουιν θέλει να επιστρέψει. Δεν ξέρω αν τον επισκέφτηκε κάποιος, αλλά φαίνεται ότι ήταν ένας συγγενής του, που είπε ότι θα επιστρέψει, αλλά πρέπει να εκπληρώσει το συμβόλαιό του».

Να σημειωθεί ότι στην Ονδούρα αναφέρουν πως υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Άρη, αλλά να μείνει στην Ευρώπη.

To Top