Δεύτερο φιλικό υψηλού επιπέδου σε λιγότερο από 24 ώρες! Αντίπαλος η Μπάνβιτ του Ιτούδη

Σε λιγότερο από 24 ώρες οι παίκτες του Άρη καλούνται να ανταποκριθούν ξανά σε ένα φιλικό υψηλού επιπέδου, με άλλη μια ομάδα που θα δώσει τη μάχη της για να μπει στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Οι κίτρινοι παίζουν στις 5 το απόγευμα με την τουρκική Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη και θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας.

Πέρα από την όποια διαφορά ποιότητας υπάρχει ανάμεσα στα δύο ρόστερ, σημαντικός παράγοντας για την απόδοση που θα έχει ο Άρης σήμερα (αλλά και η Μπάνβιτ) θα είναι η κούραση. Απλώς στους Τούρκους αυτή η κούραση μπορεί να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη λόγω του μεγαλύτερου βάθους στον πάγκο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να δει σαφώς καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Μπάμπεργκ απέναντι στους Λιθουανούς και σαφώς περιμένει να δει περισσότερα και από τους νεαρούς παίκτες. Ήταν λογικό οι έμπειροι να τραβήξουν την ομάδα χθες και το έκαναν όσο είχαν δυνάμεις, και ο Ασημακόπουλος και ο Πελεκάνος, όμως ο Αγγέλου θα ήθελε να δει περισσότερους παίκτες να εμπλέκονται στο παιχνίδι. Ο Βεζένκοφ ανταποκρίθηκε επαρκώς, σταδιακά θα πρέπει και οι υπόλοιποι, ο καθένας στον ρόλο του, να μπουν στην ομάδα.

 

To Top