Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σε Μπέο και Βόλο για «ρατσιστική επίθεση στον Τετέι» (video)

Μετά την κλήση του Αχιλλέα Μπέου σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League για αδικήματα πάντως που δεν αφορούσαν την υπόθεση Τετέι, πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Το βίντεο, εξάλλου, που καταγράφει τη συμπεριφορά του προέδρου του Βόλου, έχει σταλεί και στη ΔΕΑΒ.

Μπέος και Βόλος διώκονται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το άρθρο περί ρατσιστικής συμπεριφοράς, αναφορικά με όσα ακούγεται να λέει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας για τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, με τις πιθανές ποινές να φτάνουν ως και την απώλεια αγώνα.

Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα! Φύλλο αγώνα: “Aσπρομάλλης, πρόεδρος, έπιασε τον επόπτη από τα γεννητικά όργανα”!

Ο παρατηρητής του ΑΕΚ- Άρης ανέφερε στην έκθεσή του πως αστυνομικοί είδαν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Καρυπίδη, ενώ κάποιος έπιασε τον βοηθό διαιτητή από τα… γεννητικά του όργανα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι Πορτογάλοι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, γράφουν πως ένας ασπρομάλλης, που τους είπε πως είναι πρόεδρος της ΑΕΚ και αφεντικό, έπιασε τον επόπτη από τα γεννητικά του όργανα!

“-Στην ανάπαυλα κάποιοι της γηπεδούχου ομάδας έσπρωχναν, φώναζαν και τραβούσαν τη διαιτητική ομάδα. Μάλιστα τους έβριζαν για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη. Ένας, ασπρομάλλης τους έβρισε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ότι είναι το αφεντικό και έπιασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα και τα έσφιξε”, αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα!

Ετοιμάζεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προς την ΑΕΚ, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα όσα συνέβησαν, καθώς πλέον εκτός από την έκθεση του παρατηρητή υπάρχει και το φύλλο αγώνα που τα επιβεβαιώνει όλα!

 

To Top