Με Ζακουανί και Περόνε κόντρα στον Άρη

Για πρώτη φορά ο Γκαμπριέλ Ζακουανί συμπεριελήφθη σε αποστολή της Καλλονής. «Μέσα» για δεύτερη φορά ο Φουρλάνος και ο Κεϊτά, ενώ στη διάθεση του Μαντζουράκη τέθηκε και ο Περόνε.

Αρκετά νέα πρόσωπα υπάρχουν στην αποστολή της Καλλονής για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ματζουράκης την αποστολή για τους προσεχείς τρείς αγώνες των νησιωτών, στην οποία συμπεριελήφθη ο νεοαποκτηθείς Γκαμπριέλ Ζακουανί, ενώ για δεύτερη φορά ο έμπειρος τεχνικός πήρε τους Φουρλάνο και Κεϊτά μαζί του.

Μάλιστα, μετά από αρκετό καιρό, ο Έλληνας προπονητής υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εμανουελ Περόνε που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Από εκεί και πέρα, οι νεοφώτιστοι θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη για το ματς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και έπειτα θα μεταβούν στα Γιάννενα για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές: Σιδεράκης, Χογκ, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Βαλιός, Γάλας, Φαρία, Κειτά, Κάλφας, Μαρσέλο, Φουρλάνος, Γιουκαρής, Ευαγγελιδάκης, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης και Νιαμπούγιου.

To Top