Μάρκοβιτς: “Δύσκολος αγώνας, που γίνεται δυσκολότερος με την έλευση του κ. Μίνιτς”

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς έφτασε πολύ κοντά στον Άρη πριν μερικές βδομάδες, αλλά αύριο έρχεται στην Θεσσαλονίκης αντίπαλος και περιμένει έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

Ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ πως “έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, ο οποίος γίνεται δυσκολότερος μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Άρη αλλά και την έλευση του κύριου Μίνιτς. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για την νίκη αλλά και να δείξουν την αξία τους στο νέο κόουτς. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο. Δουλεύουμε καλά και πρέπει να το δείξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα”.

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός του ΚΑΟΔ, Θόδωρος Ζάρας υπογραμμίζοντας πως “ο αγώνας απέναντι στο Άρη είναι πολύ δύσκολος και ο ερχομός του νέου κόουτς δημιουργεί νέα δεδομένα. Εμείς θα επιδιώξουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας με συγκέντρωση, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ματς που θα δοκιμαστεί η ωρίμανση της ομάδας μας”.

 

To Top