ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λύση συνεργασίας του Προμηθέα με Σουφλιά, ανοιχτό να συνεργαστεί με Άρη

Λύση συνεργασίας του Προμηθέα με τον Θανάση Σουφλιά, ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με Άρη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ο Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Θανάση Σουφλιά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ η φετινή αποτυχημένη σεζόν έκανε τους ιθύνοντες της κιτρινόμαυρης ομάδας να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να καταλήξουν στην απόφαση ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος, με τον οποίο καταρτίζεται και υλοποιείται ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Ο Άρης πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τα λάθη και τις αστοχίες με τις επιλογές παικτών το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και τώρα είναι υποχρεωμένος να αλλάξει διοικητική φιλοσοφία.

Ένα από τα ονόματα, που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Θανάση Σουφλιά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασκούσε χρέη team manager στον Προμηθέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, την οποία κατέχει ο Χρήστος Ταπούτος, καθώς εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία μαζί του, είναι πολύ πιθανό να έχει άλλες αρμοδιότητες, πιθανότατα ως General Manager.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

To Top