ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρακάκης ανέλαβε από κοινού με Πουλτσίδη και Λαμπάκη την υπεράσπιση της οικογένειας του Άλκη Καμπανού

Ο Γιάννης Μαρακάκης ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας Καμπανού, κάτι που γνωστοποίησε η δικηγορική εταιρία του ίδιου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε από τον έγκριτο νομικό να αναλάβει την υπόθεση μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια. Ο κ. Μαρακάκης ταξίδεψε σήμερα στη Βέροια όπου μίλησε με τους γονείς του Άλκη και αμέσως έδωσαν τα χέρια. Τα έξοδα της δουλειάς του Μαρακάκη τα αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης.

Μέσω ανακοίνωσης η δικηγορική εταιρεία του Γιάννη Μαρακάκη γνωστοποίησε ότι ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε τρία χρόνια πριν, την 1η Φεβρουαρίου του 2022.

Η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε ότι η δικηγορική μας εταιρεία ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2022. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του Άλκη αλλά και τη διοίκηση της Π.Α.Ε Άρης για την εμπιστοσύνη, υποσχόμενοι να καταβάλλουμε από κοινού με τους συναδέλφους κ. Πουλτσίδη και κ. Λαμπάκη, κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των εντολέων μας να αποδοθεί δικαιοσύνη, συνδράμοντας ταυτόχρονα με κάθε τρόπο στην προσπάθεια εξάλειψης της οπαδικής βίας”.

To Top