ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πέφτουν οι τελικές υπογραφές και ολοκληρώνεται η μεταβίβαση των μετοχών στον Ρίτσαρντ Σιάο

Ολοκληρώνεται και τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης από τον ΑΣ Άρης στο επενδυτικό fund του Ρίτσαρντ Σιάο.

Ουσιαστικά αυτό που απέμενε για να κλείσει και τυπικά το θέμα και να αλλάξει… σελίδα ο «Αυτοκράτορας» ήταν να πέσουν οι υπογραφές στην μεταβίβαση από τους 19 μεσεγγυούχους που κατέχουν το 90% των μετοχών προς την εταιρία η οποία πλέον θα αποκτήσει το συγκεκριμένο ποσοστό, συμφερόντων Ρίτσαρντ Σιάο.

Αυτό θα γίνει σήμερα και αύριο, οι συγκεκριμένοι «19» κλήθηκαν να υπογράψουν την μεταβίβαση των μετοχών και έτσι να κλείσει το θέμα. Ουσιαστικά υλοποιείται η απόφαση που πάρθηκε στην Γενική Συνέλευση των Μελών του Ερασιτέχνη Άρη στο Αλεξάνδρειο όπου είχαν αποφασίσει «ναι» στην μεταβίβαση των μετοχών στον Ρίτσαρντ Σιάο και τους συνεργάτες του.

Επόμενο βήμα να πάει η νέα διοίκηση τον σχετικό φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι την επόμενη Τρίτη, σύμφωνα με αισιόδοξες εκτιμήσεις.

To Top