Ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν για την Κλαμπ Μπριζ, που επικράτησε 2-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και κατέκτησε τον τίτλο του Σούπερ Καπ.
Κι αυτό παρότι οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα και γκολ του Ιβάνοβιτς.
Η απάντηση από πλευράς Μπριζ ήρθε πριν την ανάπαυλα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 31’ και το αξιοποίησε ο ίδιος για να ισοφαρίσει, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σέρβιρε την ανατροπή στον Βάνακεν, που έκανε το 2-1 με κεφαλιά.
Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Νίκι Χάγεν να ξεκινά με τρόπαιο τη νέα αγωνιστική χρονιά, κατακτώντας το Σούπερ Καπ για 18η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από μία τριετία.
