Τα τελευταία χρόνια η ΚΑΕ Άρης ήταν υποστελεχωμένη τόσο στα γραφεία σε ό,τι έχει να κάνει με το διοικητικό προσωπικό, αλλά και σε θέσεις κομβικές, όπως αυτή του General Manager. Αυτό, όμως είναι κάτι που αλλάζει και ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες επιπρόσθετες κινήσεις.
Η πρόσληψη του Νίκου Ζήση ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, με την ΚΑΕ να ενισχύεται με μια σπουδαία προσωπικότητα, όχι μόνο του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο Χρήστος Ταπούτος θα συνεχίσει από το πόστο του Team Manager, ενώ ένα από τα πρόσωπα, που θα προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό της ΚΑΕ είναι ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος θα είναι συνεργάτης, τόσο του Ζήση όσο και του Ταπούτου σε θέματα λειτουργίας και καθημερινότητας.
Ο Ζήσης, άλλωστε θα απουσιάσει (λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας των ανδρών) ένα σημαντικό διάστημα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, που ολοκληρώνεται το EuroBasket και θα πρέπει να υπάρχουν τα άτομα, που θα μπορούν να δώσουν λύσεις σε όποιο ζήτημα προκύψει στην περίοδο της προετοιμασίας.
