Οι Ισπανοί επαναφέρουν στο προσκήνιο την υπόθεση του Σεκού Τζανμπού για τον Άρη.
Όπως αναφέρει ξένο δημοσίευμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης και η Σερβέτ ενδιαφέρονται για τον 20χρονο μέσο από το Μάλι, που ανήκει στη Λεγκανές. «Σερβέτ και Άρης, οι υποψήφιοι…», σημειώνει η ιστοσελίδα για τον Τζανμπού, προσθέτοντας: «Ο Άρης Θεσσαλονίκης έχει μπει δυναμικά στη διαδικασία υποβολής προσφορών. Ο ελληνικός σύλλογος όχι μόνο καταθέτει πιο δελεαστικούς οικονομικούς όρους σε σχέση με τη Σερβέτ, αλλά διαθέτει και τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη συμφωνία σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτό τον καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για τον Τζανμπού, ο οποίος εκτιμά τις ανταγωνιστικές προοπτικές του ελληνικού πρωταθλήματος», αναφέρουν οι Ισπανοί και επισημαίνουν:
«Παρά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας και της Γαλλίας, η αλήθεια είναι ότι καμία από αυτές τις επαφές δεν έχει προχωρήσει πέρα από το αρχικό στάδιο. Όλα συνηγορούν στο ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα. Δύο επιλογές με διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία και ξεχωριστές αθλητικές δυνατότητες».
Τέλος, τονίζεται: «Ο Σεκού Τζανμπού, γνωστός για τη δύναμή του στο σώμα και την αποτελεσματικότητα στο τελείωμα, βρίσκεται μπροστά στην πιο κρίσιμη επιλογή της καριέρας του: να συνεχίσει την πορεία του σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εκτός Ισπανίας ή να περιμένει μια ευκαιρία που, προς το παρόν, δείχνει να έχει χαθεί».
