Έκλεισε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Λούκας Βάσκεθ

Ύστερα από 10 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ένας πολύ μεγάλος κύκλος της καριέρας του Λούκας Βάσκεθ «κλείνει».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ισπανός μπακ με παραστάσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος, πρόκειται να μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αφού η «βασίλισσα» αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, ο 34χρονος θα μεταγραφεί στις «ασπιρίνες» ως ελεύθερος.

Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο νέος ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν υποβλήθηκε στα απαραίτητα ιατρικά τεστ κάτω από άκρα μυστικότητα και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο την Τρίτη (26/8).

Με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Βάσκεθ σημείωσε 533 συμμετοχές, στις οποίες βρήκε το… δρόμο προς τα δίχτυα 57 φορές και μοίρασε 93 ασίστ.

To Top