Στη Θεσσαλονίκη και οι συνεργάτες του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον απομένουν να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επίσημα από τον Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός περίμενε μέσα στο Σαββατοκύριακο τόσο την άφιξη του δικηγόρου όσο και των υπόλοιπων συνεργατών τους οποίους θα έχει στους κίτρινους, πέραν του Σανθ Χακόμπο και του βοηθού του οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί του στην Ελλάδα.

Τα προηγούμενα 24ωρα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τόσο ο γυμναστής του όσο και ακόμη ένας βοηθός με τον οποίο ο Ανδαλουσιανός έχει σύνδεση από το παρελθόν, με το σταφ του να φτάνει πλέον τα τέσσερα άτομα δίχως τον ίδιο.

Με τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ θα γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στους συνεργάτες του Χιμένεθ με ακόμη ένα άτομο.

To Top