ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέρος του προγράμματος ο Γιένσεν, ατομικό ο Αλφαρέλα και θεραπεία για τρεις

Μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε την Τετάρτη ο Φρέντρικ Γιένσεν, ενώ ο Μιγκέλ Αλφαρέλα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει της αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (04/10, 18:00), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Στο σημερινό πρόγραμμα, που επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής, ο Φρέντρικ Γιένσεν ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ο Μιγκέλ Αλφαρέλα έκανε ατομικό, ενώ οι Ούρος Ράτσιτς, Χαμζά Μεντίλ και Κάρλες Πέρεθ έκαναν θεραπεία.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

To Top