Το επικό σχόλιο του Τότι για τα τρία διαδοχικά χαμένα πέναλτι της Ρόμα, στην ήττα από την Λιλ (video)

H Ρόμα άρχισε νικηφόρα την παρουσία της στην League Phase του Europa League επικρατώντας με 2-1 της Νις (ασίστ από τον Κώστα Τσιμίκα στο δεύτερο γκολ) όμως το βράδυ της Πέμπτης υπέστη ψυχρολουσία από μία άλλη εκπρόσωπο της Ligue 1.

Αυτή ήταν η Λιλ που έφυγε με το τρίποντο από το Ολίμπικο χάρη στο γκολ του Χάραλντσον από το 6ο λεπτό, με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να έχει την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά να την πετάει στα σκουπίδια με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Και αυτό γιατί όταν στήθηκε στην άσπρη βούλα λίγα λεπτά πριν το φινάλε, απέτυχε να νικήσει τρις τον γκολκίπερ Μπέρκε Οζέρ, με τον Ντόβμπικ να βγαίνει χαμένος στη μεταξύ τους μονομαχία δύο φορές και τον Ματίας Σουλέ να αναλαμβάνει την τρίτη εκτέλεση (ο κίπερ των λιλουά είχε αφήσει τη γραμμή πριν από τις δύο πρώτες εκτελέσεις) αλλά να αποτυγχάνεικαι εκείνος.

“Δεν έχω δει ποτέ να χάνονται τρία πέναλτι με αυτό τον τρόπο”, δήλωσε στο φινάλε της αναμέτρησης ο Γκασπερίνι, ωστόσο εκείνος που έκλεψε την παράσταση με το καυστικό σχόλιό του για τους τζαλορόσι ήταν ο θρύλος του συλλόγου, Φραντσέσκο Τότι, με τις Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport να αποκαλύπτουν το φωνητικό μήνυμα που έστειλε σε γκρουπ φίλων του στο WhatsApp.

“Ελάτε τώρα, είναι αστείο, μην παίζετε άλλο. Συνήθιζαν να με επικρίνουν, λέγοντας πως σκόραρα μόνο με πέναλτι όταν έπαιζα και πως ήταν εύκολο να σκοράρεις με πέναλτι.

Αυτό που συνέβη με την Λιλ δεν έχει ξανασυμβεί στην ποδοσφαιρική ιστορία. Τρία στη σειρά! Μόνο η Ρόμα θα μπορούσε να κατορθώσει κάτι τέτοιο, απίστευτο!”, ήταν το σχόλιο του ιστορικού καπιτάνο της Ρόμα.

To Top