ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα (photos)

Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” αφίχθη πριν από λίγη ώρα ο Μάρτιν Χόνγκλα ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη για τη χειμερινή περίοδο.

Ο Άρης έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη Γρανάδα για τον δανεισμό του 27χρονου χαφ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ύψους 1,3 εκ ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη σημαίνει και την τελική επικύρωση του deal, καθώς ο Χόνγκλα θα περάσει αύριο από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, καθώς ο διεθνής Καμερουνέζος αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

To Top