Την τελευταία στιγμή θα ληφθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στον σημερινό προημιτελικό του Άρη με το Μαρούσι.
«Είναι μια απόφαση που θα παρθεί την ημέρα του αγώνα, ελπίζουμε για το καλύτερο.Φροντίζουμε αρκετά καλά τους παίκτες μας και έχουμε ένα υψηλού επιπέδου ιατρικό σταφ. Θέλουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να αγωνιστεί χωρίς όμως να ρισκάρουμε το οτιδήποτε», ανέφερε χθες ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς.
Ο ομογενής γκαρντ υποβάλλεται σε θεραπείες και συμμετείχε σε κομμάτια της χθεσινής προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού.
Εφόσον το ιατρικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων ανάψει το πράσινο φως τότε θα είναι στη 12άδα, διαφορετικά θα προφυλαχθεί κι αν ο Άρης προκριθεί στον ημιτελικό της Πέμπτης θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.



