Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του Παναθηναϊκού με τον Μιχάλη Γρηγορίου νέο προπονητή, να μετράει… παρουσίες και να ανακοινώνει την πρώτη αποστολή του ενόψει Λεωφόρου.
Ο Γρηγορίου έχει πιάσει δουλειά στον Άρη, βαδίζοντας στην κόψη του ξυραφιού. Από τη μια έχει έχει τον ελάχιστο χρόνο και την δεδομένη πίεση για αποτελέσματα. Θαύματα δεν μπορεί να κάνει ούτε και πολλές παρεμβάσεις. Από την άλλη είχε τον χρόνο να μελετήσει τη νέα του ομάδα, να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της και μέσα από αυτά να σχηματίσει άποψη για τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να διαπιστώσει ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία της.
Ο ίδιος με βάση τις δηλώσεις του έδειξε ρεαλιστής. “Σημαντική ευθύνη να είσαι στον Άρη. Θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι στον ιστορικό κόσμο του Άρη και στη βαριά φανέλα της ομάδας. Χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια. Χωρίς να έχουμε δικαιολογία. Πρέπει άμεσα να βάλουμε τη δική μας φιλοσοφία, να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στα θέλω του Άρη από την Κυριακή κιόλας, και μέχρι το τέλος της χρονιάς να πάμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Η ομάδα διαθέτει καλή οργάνωση, καλούς παίκτες με βαριά βιογραφικά”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.
Αγωνιστικά ο Άρης περιμένει τους Μορόν και Γαλανόπουλο, υπολογίζει τις επιστροφές των Αθανασιάδη, Πέρεθ, Χόνγκλα, ενώ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γένσεν, Μισεουί.
Μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Γρηγορίου θα ανακοινώσει την πρώτη του αποστολή, η οποία θα πετάξει για την Αθήνα ενόψει του Παναθηναϊκού.



