Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο για το γκρουπ 5-8, μετά από το νέο στραβοπάτημα στις Σέρρες.
Ο Άρης και ο ΟΦΗ θα συγκρουστούν την τελευταία αγωνιστική, ενώ Ατρόμητος και Βόλος διεκδικούν κι αυτοί το εισιτήριο για τα πλέι οφ 5-8, όπου θα βρίσκεται ο Λεβαδειακός.
Εάν δεν ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης ο Άρης ίσως να είχε φύγει ακόμη και με ήττα. Η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που ενόχλησε τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ανέβασε τους τόνους, προκαλώντας όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και να αναστρέψουν στο φινάλε την κατάσταση.
Τα βήματα προς τα πίσω ως προς την απόδοση ανάγκασαν τον Γρηγορίου να πατήσει… γκάζια, ελπίζοντας ότι θα προκαλέσει τον εγωισμό και την αντίδραση των παικτών έστω και μία μία αγωνιστική πριν το φινάλε της αγωνιστικής διάρκειας.
Μία προσπάθεια που σίγουρα θα συνεχιστεί από αύριο με την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.



