Ένας νεκρός σε τροχαίο, “ασφυξία” στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης! (videos)

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη που προκλήθηκε το μεσημέρι στον περιφερειακό στον κόμβο του Πανοράματος.

Η νταλίκα κατευθυνόμενη προς ανατολικά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με 6 αυτοκίνητα και να καταλήξει πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ένας νεκρός είναι ακόμα εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, ενώ η πυροσβεστική προσπαθεί να τον επεγκλωβίσει. Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Προς δυτικά, το ρεύμα παραμένει κλειστό, ενώ μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στο ρεύμα προς ανατολικά

Ένα ρεύμα έχει ανοίξει προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα οχήματα που βρίσκονται στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος. Κλειστός παραμένει κατα τα άλλα ο  περιφερειακός στον κόμβο του Πανοράματος με κατεύθυνση δυτικά.

Γερανός πρόκειται να κινηθεί αντίθετα στο ρεύμα που έχει κατεύθυνση ανατολικά, προκειμένου να μεταβεί στο σημείο που βρίσκεται η νταλίκα να την σηκώσει και να την απομακρύνει.

Πηγή: seleo.gr

To Top