Κοκκίνου στο PRESSARIS: «Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να βγάλει νέες παίκτριες»

Η Ευστρατία Κοκκίνου ανήκει εδώ και μερικές ημέρες στην οικογένεια του Άρη, αφού αποδέχθηκε την πρόταση των «κίτρινων» και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στα τμήματα των κορασίδων και των παγκορασίδων. Η έμπειρη προπονήτρια, που εργάστηκε τα τελευταία χρόνια στους πάγκους των Ανατόλια και ΔΑΣΩ στην Α1 γυναικών, μίλησε στο PRESSARIS για το νέο αυτό ξεκίνημα στην καριέρα της, αλλά και για τους στόχους, που έχει με τη νέα της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενη που αποτελώ και εγώ πλέον μέλος της οικογένειας του Άρη, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο σωματείο και χαίρομαι που θα δουλέψω με ανθρώπους που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν», τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις η Ευστρατία Κοκκίνου, που ασχολείται ξανά μετά από αρκετά χρόνια με μικρές ηλικίες:

«Τα τελευταία χρόνια ήμουν προπονήτρια στις γυναικείες ομάδες των Ανατόλια και ΔΑΣΩ και η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά χρόνια ν΄ ασχοληθώ με παίκτριες μικρών ηλικιών. Δύο βασικά στοιχεία που μ΄ έκαναν να πω το ‘ναι’ είναι πως υπάρχει διάθεση και θέληση για εξέλιξη προς τα μπροστά στον Άρη», για να εξηγήσει: «Στόχος είναι η τροφοδοσία του γυναικείου τμήματος με κορίτσια, που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο Άρης, μάλιστα, είναι ένας σύλλογος που μπορεί να το κάνει αυτό».

Αναφορικά με το ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν θέσει οι δύο πλευρές: «Όσον αφορά στις κορασίδες, έχουμε μπροστά μας το πανεπαρχιακό πρωτάθλημα, για το οποίο δεν έχουν οριστεί ακόμα ούτε οι ημερομηνίες, αλλά ούτε και το πού θα γίνει. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η ομάδα μέσω του πανεπαρχιακού να περάσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα», για να συμπληρώσει:

«Σχετικά με τις παγκορασίδες, είμαστε εν αναμονή της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 24 του μήνα. Πάντως, τόσο οι κορασίδες όσο και οι παγκορασίδες του Άρη είναι μια δουλεμένη ομάδα, όπου φαίνεται πως ο Νίκος (σ.σ. Μοσχοφίδης) έκανε πολύ καλή δουλειά».

Σε ερώτηση για το αν της είχε γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν πρόταση να εργαστεί στον Άρη, είχε να πει: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα συζητήσει να έρθω στον Άρη, όμως, για διάφορους λόγους εκείνη η συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε. Πλέον, όμως, μας ενδιαφέρει το παρόν, όπου στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για να βγει κάτι καλό», ενώ ερωτηθείσα για το αν συμφωνία των δύο πλευρών αφορά μόνο τη φετινή χρονιά ή και την  επόμενη, διευκρίνισε ότι: «Για την ώρα έχουμε συζητήσει μόνο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και βλέπουμε».

Τέλος, η Ευστρατία Κοκκίνου αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και στον υπεύθυνο των τμημάτων βόλεϊ του Άρη, Άρη Σαρηγιαννίδη, λέγοντας σχετικά: «Οι εντυπώσεις μου από τον κ. Σαργηγιαννίδη είναι πολύ καλές. Είναι ένας άνθρωπος που έχει στόχο και όραμα. Άλλωστε, αν δεν το αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν μπορείς να το κάνεις σωστά. Ο ίδιος είναι δοσμένος στο σύλλογο, είναι πολύ οργανωτικός και πολύ δραστήριος και πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά».

To Top