ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι επιδόσεις του Ντιαντί στη Σαουδική Αραβία, η οψιόν αγοράς και ο… πόλεμος

Έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος στην Β’ κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Ντιρίγια έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άρη ο Κλέιτον Ντιαντί, σημείωσε μία ακόμη νίκη επικρατώντας με 3-0 της Αλ Τζαμπαλαϊν, με το νεαρό Σενεγαλέζο να καταγράφει μία ακόμη συμμετοχή ως βασικός.

Συνολικά μετράει 23 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει τρία γκολ, ενώ μοίρασε επτά ασίστ.

Η Αλ Ντιρίγια είναι στη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο, με διαφορά τριών πόντων από τον πρώτο και επτά από τον τρίτο της βαθμολογίας με παιχνίδι παραπάνω.

Η συνολική εικόνα του Ντιαντί ήταν σύμμαχος για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του. Ο Άρης που συμφώνησε να πάρει 1 εκατ. ευρώ για τον ετήσιο δανεισμό του Ντιαντί, εφόσον γίνει η πώληση, προβλέπεται ποσό 4 εκατ. ευρώ.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή δεν επιτρέπει στην παρούσα φάση οποιοδήποτε deal και η συζήτηση για τον 19χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ μετατίθεται για το καλοκαίρι πλέον, αλλά τα δεδομένα ενδεχομένως να είναι διαφορετικά.

To Top