Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας με τον Φέστα να είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία.
Σε αλλαγή προπονητή προχωρά η ΑΕΛ μετά και ισοπαλία 1-1 με την Κηφισιά.
Οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Σάββα Παντελίδη, πιστεύοντας ότι μια αλλαγή προπονητή θα είναι ευεργετική για την ομάδα, ενόψει των τελευταίων κρίσιμων αγώνων των playouts.
Μάλιστα, ήδη έχουν προχωρήσει και στην εύρεση του επόμενου προπονητή. Πρόκειται για τον Τζιανλούκα Φέστα ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την ΑΕΛ και να αναμένεται στην πόλη το βράδυ για να υπογράψει και να αρχίσει τη δουλειά.
Ο Φέστα έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Λάρισας, το 2018-19 και το 2021, ενώ έχει δουλέψει και στις Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.



