Συνάντηση… κορυφής: Κλοπ και Φαν Ντάικ αντάμωσαν ξανά μετά από δύο χρόνια

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μπορεί να βρίσκεται μακριά από τους πάγκους εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο παραμένει λάτρης του ποδοσφαίρου και έχοντας πλέον τον χρόνο και την άνεση, ταξιδεύει συχνά και παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια.

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στην Αμερική, προκειμένου να απολαύσει τις «μάχες» του Μουντιάλ. Εκεί είχε μία συνάντηση… γιγάντων, πετυχαίνοντας τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Οι δυό τους φωτογραφήθηκαν και ο Κλοπ την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας… νοσταλγία στους φίλους της Λίβερπουλ.

Κλοπ και Φαν Ντάικ συνυπήρξαν στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ για περίπου 5,5 χρόνια, κατακτώντας τα πάντα στο εν λόγω διάστημα. Αποκορύφωμα φυσικά, το Champions League του 2019 και η Premier League του 2020, με τη Λίβερπουλ να προσθέτει στο παλμαρέ της και ένα FA Cup (2022) και δύο Carabao Cup (2022, 2024).

Δύο εκ των μεγαλύτερων πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ, σε μερικά από τα πιο… λαμπρά χρόνια της ιστορίας της.

To Top