Ανατροπή με Μανζάμπι: Η Άστον Βίλα τον άρπαξε μέσα από τα χέρια της Νιουκάστλ

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Γιόχαν Μανζάμπι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιουκάστλ, η Άστον Βίλα έκανε την μεγάλη ανατροπή και απέσπασε το “ναι” του Ελβετού μέσου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ ολοκλήρωσε το colpo grosso, φτάνοντας σε πλήρη συμφωνία με τη Φράιμπουργκ για την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή. Η γερμανική ομάδα αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ποσό που αγγίζει τα 70.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, προσφορά που ξεπέρασε εκείνη της Νιουκάστλ.

Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Παρότι οι καρακάξες είχαν έρθει σε συμφωνία με τη Φράιμπουργκ τις προηγούμενες ημέρες, ο Μανζάμπι δεν είχε δώσει την οριστική συγκατάθεσή του. Τελικά, η πλευρά του ενημέρωσε την Άστον Βίλα ότι ο διεθνής Ελβετός επιθυμεί να μετακομίσει στο Μπέρμιγχαμ, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη συμφωνήσει σε πολυετές συμβόλαιο.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, ώστε να επισημοποιηθεί μία από τις πιο ελπιδοφόρες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού.

Ο Μανζάμπι εκτόξευσε τις μετοχές του με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μέτρησε τρία γκολ και δύο ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές με την Ελβετία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Τελικά, όμως, η Άστον Βίλα ήταν εκείνη που κινήθηκε πιο αποφασιστικά και κατάφερε να κάνει το μεγάλο κόλπο, παίρνοντας τη μεταγραφή μέσα από τα χέρια της Νιουκάστλ.

To Top