Το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για το πρώτο Euroleague Super Cup της ιστορίας είναι πλέον ανοιχτό, καθώς η διοργάνωση εξετάζει εναλλακτικές λύσεις αντί του Άμπου Ντάμπι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή.
Το Άμπου Ντάμπι ήταν η επιλογή της Euroleague για το πρώτο Super Cup της διοργάνωσης αλλά οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή «τρέχουν» και ενδέχεται να οδηγήσουν τη διοργανώτρια αρχή στην απόφαση να μεταφέρει το αγωνιστικό διήμερο σε άλλη πόλη.
Εφόσον προκύψει τελικά η αλλαγή έδρας, με υποψήφιες πόλεις την Βαλένθια και την Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να μην συμμετάσχει και η Ντουμπάι BC.
Η ομάδα από το Ντουμπάι δεν θα αγωνιστεί εφόσον το Super Cup μεταφερθεί εκτός Άμπου Ντάμπι, με τη θέση της να καλύπτεται από μία τοπική ομάδα της χώρας που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.
Το Euroleague Super Cup θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Φενέρμπαχτσε και της Dubai BC, εφόσον τελικά δεν υπάρξει αλλαγή έδρας.



