Ολοκληρώθηκε η αναμονή για το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να κοντράρονται σήμερα με την Αταλάντα σε μια απαιτητική δοκιμασία στο πλαίσιο της θερινής τους προετοιμασίας.
Μετά από περίπου δυόμισι εβδομάδες σκληρής δουλειάς σε Ελλάδα και Ιταλία, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μπαίνουν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό ρυθμό, επιδιώκοντας να συλλέξουν χρήσιμα λεπτά συμμετοχής απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου.
Για τον Έλληνα προπονητή, το παιχνίδι αυτό έχει περισσότερο χαρακτήρα αξιολόγησης και αποφόρτισης, καθώς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του σε πραγματικές συνθήκες αγώνα και να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας και κατανόησης της δουλειάς που έχει προηγηθεί.
Οι τελευταίες προπονήσεις, όπου δόθηκε βάρος ακόμα και στις λεπτομέρειες των στατικών φάσεων, δείχνουν πως ο Γρηγορίου προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλο το διαθέσιμο ρόστερ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρατάξει δύο διαφορετικές ενδεκάδες, ώστε να σχηματίσει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες του.



