Τα… αποκαλυπτήρια του φετινού Άρη αναμένεται να γίνουν σήμερα το πρωί , καθώς οι κίτρινοι αναμετρώνται με την Αταλάντα στο αθλητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται στην Ιταλία και στην ευρύτερη περιοχή της Μπρέσια για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και στο πλαίσιο αυτής, θα δώσει σήμερα το πρωί το πρώτο της φιλικό.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης…
35′ ΓΚΟΟΟΛ 2-0! Ο Ράσιτς έπιασε από μακριά δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Αταλάντα.
31′ Σουτ του Κουαμέ, η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια
21′ Η άμυνα του Άρη με Φαντιγκά και Τιάμ διώχνει τον κίνδυνο σε προσπάθεια του Λεάντρι.
18′ Χαμένη ευκαιρία για τον Άρη με τον Ράσιτς να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Σοντζιόνι.
14′ H Αταλάντα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ.
5′ ΓΚΟΟΟΛ Ο Άρης κάνει με 1-0, όταν μετά από συνεργασία Καντεβέρε – Κουαμέ, ο δεύτερος τελείωσε πολύ όμορφα τη φάση με διαγώνιο σουτ.
1΄Ξεκίνησε το φιλικό του Άρη
— Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ο αγώνας, υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.
— H Aταλάντα θα κατέβει κυρίως με παίκτες από την ομάδα U23. Η βασική ομάδα αγωνίζεται το βράδυ στις 20:00 στο Bortolotti Center στη Ζινγκόνια, εναντίον της Αρέτσο, μιας νεοφώτιστης ομάδας στη Serie B, η οποία θα προπονείται στη Ροβέτα, Βαλ Σεριάνα, μέχρι το τέλος του μήνα.
Στην αρχική ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με Φαντιγκά και Αντωνιάδη στα άκρα της άμυνας. Τιάμ και Γένσεν στα στόπερ.
Ο Ράτσιτς με τον Βοριαζίδη στα χαφ. Γκαρέ και Γιαννιώτας στα εξτρέμ και ο Κουαμέ πίσω από τον προωθημένο Καντεβέρε.
Η ενδεκάδα του Άρη: Διούδης, Φαντιγκά, Γένσεν, Τιάμ, Αντωνιάδης, Ράτσιτς, Βοριαζίδης,Γκαρέ, Κουαμέ, Γιαννιώτας,Καντεβέρε.



