Ο 25χρονος φορ, ο οποίος αποκτήθηκε το 2024 έναντι 36,5 εκατομμυρίων λιρών από την Μπολόνια, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο «Όλντ Τράφορντ» ούτε υπό τις οδηγίες του Ρούμπεν Αμορίμ ούτε με τον Μάικλ Κάρικ. Με απολογισμό μόλις πέντε γκολ σε 56 εμφανίσεις στη Premier League, η αγγλική ομάδα εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, θεωρώντας πως το προτεινόμενο ποσό ανταποκρίνεται στη σημερινή ποδοσφαιρική του αξία.
Η στροφή της «Γηραιάς Κυρίας» στον Ζίρκζε προέκυψε μετά το ναυάγιο των επαφών με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ραντάλ Κολο Μουανί. Παρά το ενδιαφέρον και της Ρόμα, η ομάδα του Τορίνο έχει πλέον το προβάδισμα, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει θερμά την επιστροφή στη Serie A — ένα πρωτάθλημα στο οποίο έχει ήδη αγωνιστεί με τις φανέλες των Πάρμα και Μπολόνια.
Αν και ο διεθνής επιθετικός επιθυμούσε αρχικά να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», ο έντονος ανταγωνισμός στην επίθεση με τους Μπένιαμιν Σέσκο και Ματέους Κούνια περιορίζει δραστικά τον χρόνο συμμετοχής του, καθιστώντας την αποχώρηση την πιο πιθανή εξέλιξη.



