ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταία διπλή προπόνηση επί ιταλικού εδάφους

Ο Άρης μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Ιταλία, καθώς απομένουν λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος του απαιτητικού προγράμματος των διπλών προπονήσεων. Μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, όπου οι ρυθμοί ανέβηκαν αισθητά, οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία τους διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Κογκάλιο.

Από την Τετάρτη το πρόγραμμα θα είναι πιο ελαφρύ, καθώς έχει προγραμματιστεί μόνο απογευματινή προπόνηση, ενόψει του τελευταίου φιλικού επί ιταλικού εδάφους απέναντι στη Μόντσα, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Το παιχνίδι με τη Μόντσα θα αποτελέσει την αυλαία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενώ η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, συνεχίζοντας εκεί την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

To Top