Χωρίς κατηγορία

Νέα “μαχαιριά” 300.000 ευρώ για την ΠΑΕ από το φόρο των διακανονισμών!

Πριν καν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα για την “επόμενη μέρα” του Άρη, η πραγματικότητα εξελίσσεται με τον ίδιο σκληρό τρόπο για τους κίτρινους, όπως τα τελευταία χρόνια.

Τελευταία εξέλιξη που μεγαλώνει τα προβλήματα της ΠΑΕ σε ότι αφορά το σχέδιο της επιβίωσής της στην Β’ εθνική είναι η νέα “μαχαιριά” που έχει να κάνει με μια υποχρέωση της τάξης των 300.000 ευρώ (ίσως και περισσότερο) σχετικά με τον φόρο των διακανονισμών προς τους πιστωτές!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνώστης ήδη εδώ και μέρες η διοίκηση Στεφανίδη, η ΠΑΕ οφείλει να καταβάλλει περίπου 300-400.000 ευρώ για την εφορία, μετά την καταβολή 800.000-1.000.000 ευρώ για τους διακανονισμούς με πρώην παίκτες και αφορά το ποσοστό (40%) της φορολογίας προς το κράτος!

Είναι μια υποχρέωση της ΠΑΕ, η οποία “εμφανίστηκε” στη… φορολογία των ποδοσφαιριστών κατά τη σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων, οι οποίοι μέσω των εκπροσώπων τους ζήτησαν την εξυπηρέτησή της από τον σύλλογο, διαφορετικά, υπάρχει η πρόθεση για την ενεργοποίηση ποινών σε βάρος του Άρη!

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ενήμερη και δεσμεύτηκε να το τακτοποιήσει με το τέλος των γνωστών περιπετειών, αλλά γι αυτό απαιτούνται άμεσα χρήματα, τη στιγμή που η deadline είναι μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε και κλείνουν οι φορολογικές δηλώσεις!

To Top