Ζαμπέτας: «Θα είναι η χρονιά των νέων Ελλήνων παικτών, τέλος στους ξένους αμφιβόλου αξίας»

Τη δική του διάσταση για το νέο πρωτάθλημα έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, τονίζοντας ότι «θα είναι η χρονιά των νεαρών Ελλήνων παικτών», τόσο στους «κίτρινους» όσο και στις υπόλοιπες ομάδες.

Ο κ. Ζαμπέτας δήλωσε στην κάμερα της «Nova», μετά το πέρας της κλήρωσης: «Δεν θα είναι μόνο για τον Άρη ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λόγω της οικονομικής συγκυρίας αντιμετωπίζουμε όλοι μας τρομακτικές δυσκολίες, ισχύει όμως και το ρητό ‘κάθε εμπόδιο για καλό’. Τώρα θα δούμε στις ομάδες τα δικά μας ταλέντα, τα Ελληνόπουλα, που τα χειροκροτήσαμε με την Εθνική Νέων και είδαμε την αξία τους. Αυτή θα είναι η χρονιά των νέων Ελλήνων παικτών, που θα δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο για να καθιερωθούν στην ενδεκάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ υπογράμμισε επίσης ότι στον Άρη θα ανέβουν εννιά παίκτες από την Κ-20: «Πρέπει να σταματήσει να υπάρχει στην Ελλάδα η έκφραση ‘αιώνιο ταλέντο’. Στον Άρη, από την περσινή πρωταθλήτρια Κ-20 θα υπάρχουν πλέον εννιά ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Τόσα χρόνια, εμείς και όλες οι ομάδες πηγαίναμε σε Λατίνους και ξένους παίκτες, που ήταν ενδεχομένως αμφιβόλου αξίας και φυσικά είχαν μεγάλο κόστος. Τώρα θα δώσουμε ώθηση σ’ αυτά τα παιδιά, στους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές».

To Top